Marbella (2) recept | Food Places (2024)

Marbella is een stad waar ik ieder jaar eigenlijk minimaal 1 keer naartoe wil. Deze stad heeft alles. Ten eerste het feit dat het in Spanje ligt, want ik hou zo enorm veel van Spanje. Verder heeft deze stad alles: zon, zee, strand, stad een lange boulevard, veel omliggende plekjes en echt ongelooflijk veel lekkere restaurants. De keuze is echt reuze hier.

In een eerdere blog, genaamd Marbella (1) staan al heel veel tips voor restaurants in Marbella, maar hierbij nog een lijstje met tips.

Dit is een echte aanrader als je naar Marbella gaat. Verblijf je in old town? Dan raad ik het aan om lopend of op de fiets naar dit restaurant te gaan. Het is even een stukje lopen/fietsen, maar het eten is echt heel lekker. Je zit er buiten heel gezellig en vanbinnen is het restaurant ook heel sfeervol.

Marbella (2) recept | Food Places (1)

Hier zou ik iedere dag wel willen ontbijten. Bij dit restaurant heb je uitzicht over tennisbanen en je zit er heerlijk rustig. De kaart is uitgebreid en ik wilde eigenlijk alles tegelijk kiezen. Wij gingen voor de yoghurtbowl met fruit en de granola bowl, maar er stonden ook heerlijke avocado toasts, broodjes ei en french toast op de kaart. De sfeer is er heerlijk rustig.

Marbella (2) recept | Food Places (2)

Ook voor dit restaurant moet je een stukje fietsen/lopen, maar het is het waard. Zoco is een woonwinkel met een restaurant eraan vast. Naast het feit dat ik er mijn droomkeuken vond, aten wij een heerlijke chiapudding met granola, yoghurt met fruit en heerlijke cappuccino’s.

Marbella (2) recept | Food Places (3)

Dit tapasrestaurant zit in Marbella old town en is heel klein en knus. De kaart is best groot en je zit er buiten hartstikke gezellig op hoge krukken. Wij bestelden de spicy patatas bravas, tonijntartaar met gebakken ei en brioche met iberican cheek. ZOOO lekker!!!

Marbella (2) recept | Food Places (4)

Cappuccino is een bekend restaurant die in nog veel meer steden zit (lees: Ibiza met prachtig uitzicht over Ibiza stad). Wij wilden de eerste dag lekker ontbijten aan het strand en dat doe je bij Cappuccino. Tijdens een wandeling loop je er waarschijnlijk langs en je zit er heerlijk relaxed. De muziek staat heel zacht, iedereen praat zacht en je wordt binnen 2 minuten helemaal zen. Wij bestelden een gembershot, koffie met slagroom, acaï bowl en yoghurt met fruit. Heerlijk om zo je dag te beginnen!

Marbella (2) recept | Food Places (5)

Dit is een echte aanrader als je naar Marbella gaat. Als je de kaart ziet, wil je eigenlijk alles bestellen, maar dat lukt niet als je met weinig bent. Wij gingen voor een krokante sushirol, tonijntartaar, coquille met truffel, lobster brioche, beef tenderloin met champignonsaus en heerlijke cava. Ik had nog veel meer willen bestellen, maar dat doe ik volgende keer maar.

Bij dit restaurant hoort ook een wijnbar met heerlijke hapjes: Taberna Casa Curro.

Marbella (2) recept | Food Places (6)

Hier kwamen wij spontaan terecht en het eten was echt overheerlijk. Ook hier kon ik niet kiezen, want alles zag er zo lekker uit. Ik ging voor de Bellini Spritz co*cktail en die was echt top. Daarnaast bestelden wij asperges met ei, truffel en Hollandaise, kreeften linguine met stracciatella burrata en gamba, French fries met truffel en kaas en tiramisu met pistache en Nutella. Echt geweldig.

Marbella (2) recept | Food Places (7)

Ook hier liepen wij spontaan op af. Ik had gehoord dat je er lekker, maar simpel kan eten en dat is inderdaad het geval. Wij zaten gezellig buiten en gingen voor een bao bun met pork cheek en daarnaast bestelden wij een paella met kip en vis. Dit was echt mega lekker. Ook kunnen ze hier heerlijke co*cktails maken. Mijn Espresso Martini was weer super!

Marbella (2) recept | Food Places (8)

Beachclubs:

De absolute aanrader als het aan mij ligt. Deze beachclub moét je bezoeken als je in Marbella bent. De strandbedjes zijn geweldig, de sfeer is er super, het eten is er echt heerlijk en het is vanbinnen echt prachtig. Ook kun je ervoor kiezen om jezelf te laten masseren op het strand. Dan kom je pas echt tot rust.

Marbella (2) recept | Food Places (9)

Bono beachclub is ook zeker een bezoekje waard als je in Marbella bent. Er hangt een rustige, maar gezellige sfeer en het eten is er simpel, maar toch heel lekker. Ook deze strandbedjes zijn heerlijk. Je ligt er letterlijk op een matras en dat zorgde er bij mij voor dat ik flink wat uurtjes heb geslapen.

Marbella (2) recept | Food Places (10)

Een echte aanrader. Bij Dune hangt een rustige sfeer en ook deze bedjes zijn geweldig (lees: matrassen op je strandbed). De sangria is er heerlijk, het restaurant is super gezellig en de menukaart is super. Wij aten een salade geitenkaas en caesar salade. Die caesar spookt af en toe nog door mijn hoofd, want die was echt amazing!!!

Marbella (2) recept | Food Places (11)

Marbella (2) recept | Food Places (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 5893

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.