Loei Goeie Vakantieweken - Boerderij De Boerinn (2024)

Auteur: De Boerinn

05 juli 2024

Binnenkort te reserveren! Kom jij langs op onze boerderij voor de leukste activiteiten en de lekkerste buffetgerechten?

Boerderij De Boerinn organiseert 6 weken lang (van 15 juli tot en met 25 augustus) de ‘Loei Goeie Vakantieweken’ met activiteiten voor jong en oud. Kom met je (klein)kinderen, vriend(in), partner, zus of broer naar de boerderij en doe gezellig mee! Normaal zijn deze activiteiten te boeken vanaf 10 personen, maar tijdens deze actie kun je al vanaf 1 persoon inschrijven om mee te doen.

*Onze campinggasten kunnen gratis meedoen aan de meeste activiteiten tijdens het verblijf op de camping.

ActiviteitDagTijd
Kaas makenDinsdag14:00 – 14:30 uur
AvonturenmiddagWoensdag12:00 – 17:00 uur
AvonturenochtendZaterdag10:00 – 13:00 uur
Boogschieten voor kinderenZaterdag13:30 – 14:15 uur
Boogschieten voor volwassenenZaterdag14:30 – 16:00 uur
Poldersport voor kinderenZondag13:30 – 14:15 uur
Poldersport voor volwassenenZondag14:30 – 16:00 uur

Daarnaast kun je de activiteiten (muziek) bingo, klompengolfen, kanoën, suppen, E-Chopperen en geitenyoga ook vanaf 1 persoon reserveren gedurende de Loei Goeie Vakantieweken!

Kaasmaken op dinsdag (14:00-14:30 uur)*

Loei Goeie Vakantieweken - Boerderij De Boerinn (1)

Wij demonstreren graag hoe kaas al eeuwenlang op ambachtelijke wijze gemaakt wordt. Kijk mee van de melktechniek tot aan het pekelen van de kaas. Ben jij al klaar om een echte kaasexpert te worden?

Direct reserveren

Avonturen

Loei Goeie Vakantieweken - Boerderij De Boerinn (2)
Ontdek zelfstandig de boerderij, de dieren en de prachtige polderomgeving door middel van het avonturenboek. Ga samen met Roos, Rijk en Kees Konijn op avontuur. Zij willen samen met jou voor de boerderij zorgen. Er is boer(in) beschikbaar bij de receptie om al jullie vragen te beantwoorden (Prijs: € 7,50 per boekje).

 • Woensdagmiddag: 12:00 tot 17:00 uur
 • Zaterdagochtend: 10:00 tot 13:00 uu
 • Direct reserveren voor de middag Direct reserveren voor de ochtend

  Boogschieten zaterdag*

  Loei Goeie Vakantieweken - Boerderij De Boerinn (3)
  In het boogschietlokaal leert de instructeur je de fijne kneepjes van het boogschieten. Na de warming-up krijg je tips over het aannemen van de juiste houding en de techniek. Dan komt het erop aan… Wie haalt de meeste punten?

 • 13:30 tot 14:15 uur voor kinderen en families
 • 14:30 tot 16:00 uur voor volwassenen
 • Direct reserveren voor kinderen en families Direct reserveren voor volwassenen

  Poldersport zondag*

  Loei Goeie Vakantieweken - Boerderij De Boerinn (4)
  Onder begeleiding van een recreatieleider ga je verschillende onderdelen in het weiland en in het water af. Neem schone kleding mee, want van al dat spelen kun je best vies worden! Let op: dichte schoenen zijn verplicht voor het poldersporten.

 • 13:30 tot 14:15 uur voor kinderen en families
 • 14:30 tot 16:00 uur voor volwassenen
 • Direct reserveren voor kinderen en families Direct reserveren voor volwassenen

  (Muziek) Bingo zaterdagavond (20:00-21:00 uur)*

  Bingo: 20 juli – 3 augustus – 17 augustus

  Er kan niks op tegen een gezellige avond bingo waarbij iedereen kan meespelen! Geluk en concentratie komen samen en zorgen voor veel spanning en plezier! Lukt het jou om alle cijfers op je bingokaart weg te strepen? Wie weet win jij de leukste prijs!

  Direct reserveren

  Muziekbingo: 27 juli – 10 augustus – 24 augustus
  Bingo, maar dan met jouw favoriete liedjes! Kies zelf uit welke nummers je leuk vindt en schrijf die op je bingokaart. Dit gezellige familiespel is voor jong en oud! Je kan niet alleen prijzen winnen als je een volle kaart hebt, maar ook als jullie met de hele familie het beste meedansen! Kom jij ook je beste dancemoves laten zien?

  Direct reserveren

  Kanoën

  Loei Goeie Vakantieweken - Boerderij De Boerinn (5)
  Het Groene Hart is een prachtige omgeving om per kano vanaf het water te ontdekken! Boerderij De Boerinn is het startpunt voor verschillende kanoroutes, variërend van 1,5 tot 3 uur. Gaan jullie voor een rondje in de polder? Of liever een langere tocht naar Woerden en weer terug (€17,75 per persoon)? Kinderen t/m 3 jaar varen gratis mee!

  Direct reserveren

  Klompengolfen

  Loei Goeie Vakantieweken - Boerderij De Boerinn (6)
  Speel klompengolf op één van de mooiste banen van Nederland! Klompengolf is een geweldige ervaring voor jong en oud. Het spel lijkt op reguliere golf alleen speel je nu tussen de schapen in het weiland. Na even te hebben geoefend in de oefenkooi zijn jullie uitstekend voorbereid op het echte werk: De klompengolfbaan!

  Direct reserveren

  E-Chopperen

  Loei Goeie Vakantieweken - Boerderij De Boerinn (7)
  Huur een E-Chopper en ontdek de omgeving van het Groene Hart op een unieke manier! Met de E-Chopper bieden wij een milieuvriendelijke en avontuurlijke manier aan om een rit te maken door het prachtige polderlandschap. De E-Choppers zijn elektrisch aangedreven snorfietsen, zijn fluisterstil en hebben geen milieuvervuilende uitstoot. Met de E-Choppers beleven jullie gegarandeerd een avontuurlijke en relaxte dag!

  Direct reserveren

  Suppen

  Loei Goeie Vakantieweken - Boerderij De Boerinn (8)
  Suppen, ook wel stand-up paddling genoemd, is een leuke en sportieve activiteit die voor bijna iedereen te leren is. Je kunt zelf bepalen hoe intensief je de activiteit wilt maken, van rustig peddelen en genieten van de omgeving tot een stevige work-out. Of je nu alleen gaat suppen, met vrienden of familie, het is een activiteit die voor plezier en ontspanning zorgt. Pak snel je zwemkleding en reserveer nu!

  Direct reserveren

  Geitenyoga

  Loei Goeie Vakantieweken - Boerderij De Boerinn (9)
  Ontspan helemaal tijdens de workshop geitenyoga, een yogales tussen de vrolijke geiten. Onder begeleiding van onze professionele yoga-docente ga je samen aan de slag tijdens deze laagdrempelige yogales terwijl de boerderijdieren je komen begroeten!

  Direct reserveren

  Kom langs bij Boerderij De Boerinn!

  Heb jij deze zomervakantie nog geen plannen gemaakt? Reserveer dan nu voor één of meer van onze activiteiten tijdens de Loei Goeie vakantieweken! Ook voor als je nog vragen hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!

  Loei Goeie Vakantieweken - Boerderij De Boerinn (2024)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Laurine Ryan

  Last Updated:

  Views: 5961

  Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

  Reviews: 80% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Laurine Ryan

  Birthday: 1994-12-23

  Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

  Phone: +2366831109631

  Job: Sales Producer

  Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

  Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.